Се договорија за разговори, тргнуваат на протести

Share This Post

Најавата од опозициските редови дека по утрешниот протест, следува камповање на 4600 нивни приврзаници пред Собранието и пред Владата, практично значи дека малку се остава простор за продолжение на лидерската средба која беше најавена за понеделник…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support