Седнично предавање со Веле Самак

Share This Post

Веле Самак говореше на темата „Стратешко преговарање.„ Предавањето се одржи на 27/09/2018 (четврток) од 18:00 ч. во х. Порта. Покрај влијанието на преговорите во сферата на јавни политики за привлекување на странски директни инвестиции Самак се осврна и на т.н. Договор од Преспа.

More To Explore