Седмо седмично предавање со Павле Беловски

Share This Post

Во среда 13.12.2023 во 18 часот, во просториите на Центарот за истражување и креирање политики предавање оддржа Павле Беловски, новинар во ТВ “Телма” и претседател на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) на тема: “Постои ли уште новинарот? Дали печатот и натаму го брани јавниот интерес во ерата на глобализацијата?”

More To Explore