Седмо седмично предавање со доцент Марко Кртолица

Share This Post

Во среда на 4 мај во 18 часот во х. Хилтон младиот професор од правниот факултет на УКИМ Марко Кртолица ни гостуваше со една од најактуелните теми: Една изборна единица- аргументи за и против.

More To Explore