Седмо седмично предавање и дискусија за 2019/2020 со Љубиша Цветковски

Share This Post

Во четврток 20.2 во 18 часот во х.Хилтон, предавање и дискусија оддржа Љубиша Цветковски, уредник во ТВ21, Клик Плус. Темата беше Независноста на медиумите искуства од Македонија и регионот?

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support