Седмично предавање со проф. Марија Миленковска

Share This Post

Во среда на 13.3.2019 во 18 часот предавање одржа професор Марија Миленковска од Факултет за Безбедност- Скопје на тема Право на живот (абортус, еутаназија, законски решенија).

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support