Седмично предавање со Тања Томиќ, поранешна пратеничка

Share This Post

На 14.11.2018 (среда) во 18.00 часот во хотел Порта, Тања Томиќ, поранешен пратеник и алумна на Школото одржа предавање  на тема: Менаџмент со човечки ресурси во политички партии.

More To Explore