Седмично предавање со проф. Константин Миноски

Share This Post

Во среда 31.10.2018 гостин предавач ни беше професорот Константин Миноски од Филозофски Факултет при УКИМ. Во х. Порта во 18 часот тој ни зборуваше за  „Идентитетските процеси во Македонија и Западен Балкан.„

More To Explore