Седмично предавање со проф. Владимир Божиновски

Share This Post

Во среда 24.10.2018 во х.Порта гостин предавач беше проф.Владимир Божиновски, од Правен факултет, УКИМ, и директор на Институт за политички истражувања ИПИС. Тој дискутираше за „Што ни кажуваа(т) анкетите, за референдумот, изборите, јавното мислење.„

More To Explore