Седмично предавање со поранешен министер за надворешни работи Никола Поповски

Share This Post

На 20.3.2019 во х. Порта во 18 часот поранешниот министер за надворешни работи Никола Поповски предаваше за Надворешната политика на Македонија.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support