Седмично предавање со Министерот Дамјан Манчевски

Share This Post

На 6.12.2018 во х. Порта во 18 часот гостин предавач беше министерот за информатичко општество и администрација во Владата на Република Македонија. Тој излагаше на тема „Дигитализација на работата во јавната администрација во РМ„ по што имаше дискусија со учесниците на Школото.

More To Explore