Седмично предавање со Златко Симоновски

Share This Post

Во четврток 26.4.2018год. во х. Порта во 18,00 часот гостин предавач беше Златко Симоновски. Темата на дискусијата беше „Предизвици и заложби на патот кон зголемена енергетска ефикасност и здрава животна средина

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support