Седмично предавање со Златко Симоновски

Share This Post

На 13.02.2019 (среда) од 18 часот гостин предавач беше Златко Симоновски, од ЦИКП кој говореше на тема „Кои се предизвиците и задачите кои стојат пред РМ во поглед на преговорите со ЕУ за поглавјата 15 и 27.„

More To Explore