Седмично предавање со заменик Романски амбасадор Emilian Marius Chilom

Share This Post

Во среда на 24.4 во 18 часот, во х.Порта, гостин предавач беше заменик Романски амбасадор Emilian Marius Chilom кој зборуваше за системот на справување со корупција, СЈО, и реформи.

More To Explore