Седмично предавање за генерација 2021/2022

Share This Post

Во среда на 1.12.2021 во х.Хилтон од 18 часот се оддржа неделно предавање на проф. Силјановска Давкова: Поделбата на власт во Македонија-владата е all in.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support