Седмично предавање до Кирил Миноски, поранешен министер за финансии

Share This Post

Во среда на 27.3.2019 во х. Порта гостин предавач на школото ни беше Кирил Миноски, поранешен министер за финансииза. Тој бил и директор на Државниот пазарен инспекторат, по кое станал директор на Управата за јавни приход а работел и на проекти на програмата на САД за помош – УСАИД. Говореше на темата Change Leadership and Public Policy.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support