Седмично предавање на Илија Џугуманов

Share This Post

Третото седмично предавање се одржа на 04.11.2015  во х. Порта. Предавач беше Илија Џугуманов од Евро – Атлантскиот Совет на Македонија (YATA Македонија) со презентација под наслов „НАТО и Македонија – перспективи и добивки“.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support