Предавање на Жан Станоевски на Школо за Јавни Политики: Развивање на лични лидерски вештини

Share This Post

Во четврток на 1-ви Март во 18 часот во хотел Порта гостин предавач беше Жан Станоевски (експерт за лидерски вештини и раководител на Академијата за лидерство на ЈИ 2018, воедно председател на фондацијата БАЛКАН НЕТ), кој говореше на тема „ Развивање на лични лидерски вештини “.
 

More To Explore