Предавање на м-р. Велимир Деловски

Share This Post

На 20.02.2019 (среда) од 18часот предавање одржа Велимир Деловски кој говореше на тема: Влијанието на Европскиот Суд за човекови права врз владеењето на правото на Македонија.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support