Предавање и дискусија за феминизмот со Ана Василева

Share This Post

На 1 Ноември во 18 часот во х.Порта,  во рамките на неделните дискусии на Школо за јавни политики Мајка Тереза говореше Ана Василева на тема “Феминизам во 21 век”.

 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support