Прв национален форум за Отворено владино партнерство

Share This Post

Во организација на Центарот за истражување и креирање на политики денеска се одржува Првиот национален форум за Отворено владино партнерство, на кој обраќање имаше за Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски…

 

 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support