Прво седмично предавање и дискусија за 2019/2020 година со Проф. Гордана Сиљановска Давкова

Share This Post

На 17.9.2019 од 18 часот, во хотел Хилтон  предавање имаше Проф. Гордана Сиљановска Давкова.

Наслов на предавањето беше: ЗАПАДНИОТ БАЛКАН ПРЕД РУБИКОН, НА ПАТОТ КОН ЕУ: АКТЕРИ И ПРЕПРЕКИ и истото може да го погледнете тука.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support