Петто седмично предавање и дискусија за 2019/2020 со Елена Димушевска

Share This Post

На 27/11/2019, со почеток од 18 ч. во х. Хилтон, во рамки на седмичните предавања при Школата за јавни политики „Мајка Тереза“, гостинка ни беше Елена Димушевска, извршна директорка на Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство. Разговаравме за состојбата во Македонија во поглед на овие сè уште присутни појави, приклучувајќи се на овој начин кон државната кампања „16 дена активизам против родово заснованото насилство.“

More To Explore