Осмо седмично предавање со Владимир Бошњаковски

Share This Post

Во четврток 11.5.2023 во 18 часот, во просториите на ЦИКП,  имавме предавање на нашиот алумнист, адвокат со експертиза во меѓународни односи, адвокат Владимир Бошњаковски. Тој се обрати со темата Тековна состојба во израелско-палестинските односи.

More To Explore