Одливот на мозоци од државата на Канал 103

Share This Post

Емисијата бр. 6 е емитувана на 16 март 2013 година, а во нејзиниот фокус е одливот на мозоци од државата. Со излезџиите пикникуваа Ристе Змејкоски и Кирил Ефремов, млади со меѓународни искуства.

Слушнете………………………………….

Студентски пикник на Канал 103 е двочасовна радиоемисија на студентската организација „Излез“, која се емитува секоја сабота, точно напладне, на фревенцијата на Канал 103.

 

More To Explore