Нова Демократија и Сириза се разликуваат во нијанси за Македонија

Share This Post

Само нијанси ќе ги разликуваат билатералните грчко-македонски односи доколку се смени власта во Атина и доколку Сириза, барем досегашните прогнози, победи на изборите в недела. Но, драстични промени не се очекуваат, велат аналитичарите…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support