МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ПОВЕЌЕ РАЗОЧАРАНИ ОД ЕУ

Share This Post

По шест години кандидатски статус и пет позитивни препораки, паѓа довербата на Македонците во Европската униија. Најновата анкета на Центарот за истражување и креирање политики покажува дека 48 проценти од граѓаните воопшто не и веруваат на Унијата, а само 40 проценти имаат доверба во европските институции. За разочарувањето виновен е Брисел, децидни експертите…

  

More To Explore