Кому му одговараат тензиите во Ѓорче Петров?

Share This Post

Убиството и нередедите во Ѓорче Петров ги фрлија во сенка вестите за новите владини задолжувања, за криминал и корупција, за непринципиелните коалиции, велат аналитичарите. Политичките партии, пак, прво молчеа, па се огласија и се обвинија меѓу себе. МВР е друга приказна. Прво портпаролот рече дека немало сериозни инциденти, а потоа вчера објавија нивни снимки и податоци за повредени лица и уништен имот…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support