[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

ЦИКП  работи на проценка на завршени проекти за различни клиенти, проценува и советува како да се подобри работењето на различни оганизации и компании, врши стручни проценки за демократските процеси во Македонија, како и проценка на развојните политики на интернационалните донатори. Евалуациите се спроведени преку квантитативни и квалитативни истражувачки методи,  употребувајќи ја управувачката рамка заснована на претходно добиените резултати.

[/vc_column_text][td_block_2 custom_title=”Posts related to Evaluations/assessments” separator=”” category_id=”53″ tdc_css=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]