Дневник 25.03.2013

Share This Post

ОСТАВКА НА ЦРВЕНКОВСКИ НАМЕСТО БОЈКОТ НА ВТОРИОТ КРУГ

Воспоставена практика во светот е најтесното партиско раководство со лидерот да понесе одговорност и од морални причини да си поднесе оставка за да може членството на конгрес да им даде шанса на нови идеи и на нови лица, вели Александар Цеков од Центарот за истражување и креирање политики… (More…)

More To Explore