Дневник 04.03.2013

Share This Post

ВМРО-ДПМНЕ ЗА РАБОТНИ МЕСТА И ГРАДЕЊЕ, СДСМ ЗА ГАСИФИКАЦИЈА И ВРАБОТУВАЊА

Првпат на локални избори едно глобално прашање како економијата ќе се најде во партиските програми. И слоганите на кампањите навестуваат економски пред политичките прашања… (More…)

More To Explore