Десетто седмично предавање и дискусија со Фросина Пандурска-Драмиќанин

Share This Post

Десетто предавање на Школата за јавни политики Мајка Тереза 2023/2024 се одржа во четврток, 18 април во 18 часот во просториите на ЦИКП/ЦРПМ. Темите на дискусија беа: Успеси во еколошки активизам од личен агол: Фросина Пандурска-Драмиќанин. Презентација на програмата ДБУ за Македонија (Deutsche Bundesstiftung Umwelt).

 

More To Explore