Деветто седмично предавање со Флорент Ибраими

Share This Post

Школото за јавни политики Мајка Тереза во четврток на 25.5.2023 во 18 часот во просториiте на ЦРПМ имаше активност, предавање и дискусија на Флорент Ибраими, виш специјалист и проектен директор на Леорон, наш алумнус, кој се обрати со излагање на тема: Change management, business processes and project management.

 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support