Деветто седмично предавање и дискусија за 2019/2020 со Д-р. Симонида Кацарска

Share This Post

Во четврток 5.3.2020 во 18 часот во х.Порта седмично предавање и дискусија за генерацијата 2019/20 оддржа Симонида Кацарска, директорка на Институтот за Европска политика во Скопје, доктор на науки по меѓународни студии на Универзитетот во Leeds, UK. Таа зборуваше на тема: „Македонската сага на пристапувањето во ЕУ: што и како понатаму?

More To Explore