Две Смарт Старт социјални претпријатија промовирани на ТВ Телма

Share This Post

Во рамки на емисијата Утринска на Телма / Utrinska na Telma неодамна промовирaвме две Смарт Старт социјални претпријатија – ХубИТ и ХуманаС. Дополнително, во студиото беше и Нина Кепеска, менаџерка за општествена одговорност и односи со јавноста во Adora Engineering / Адора Инженеринг Скопје– Добар бренд кој им дава менторска поддршка на ХуманаС. Погледнете го нивното гостување со клик на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=yaIERF6-6qA

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support