Второ седмично предавање и дискусија за 2019/2020 година со Проф. Наташа Котлар Трајкова

Share This Post

На 2.10 во 18 часот во х.Хилтон, предавање и дискусија на тема „Зошто ние Македонските сме одделна нација?-Комисии и процеси„ оддржа  проф. Наташа Котлар Трајкова.

 

 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support