Во проектот Smart Start се одржаа и првите менторски средби

Share This Post

Се одржаа и првите менторски средби помеѓу: социјалното претпријатие Хумана и Adora Engineering / Адора Инженеринг Скопје, креативно едукативниот центар за деца Жабец со Окта и велосипедскиот центар Педала со Стопанска банка – На ваша страна#smasrtstart4u
cc: Adora Engineering / Адора Инженеринг Скопје
cc: Стопанска банка – На ваша страна
cc: Детски едукативен центар ЖАБЕЦ
cc: ОКТА

Повеќе тука: http://skopjeinfo.mk/odrzhani-prvite-mentorski-sredbi-na-dobrite-domashni-brendovi-i-socijalnite-pretprijatija

  

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support