Во посета на Организација на жени на Свети Николе

Share This Post

Утрово сме на гости кај нашите пријателки од Организација на жени на Свети Николе како дел од менторските активности при воведување на стандардите од Прирачникот за воведување на Систем за квалитет во управувањето. Разговаравме за добри практики во организациското управување. Научивме многу едни од други… Денеска ќе бидат посетени уште неколку организации од Штип и Струмица како дел од активностите во Источниот и Југоисточниот плански регион.
Проектот е финансиран преку Civica Mobilitas програмата.

More To Explore