Бучен Козјак и Пакомак го препознаа доброто во социјалните претпријатија

Share This Post

Расте бројот на домашни компании кои даваат поддршка за развојот на социјалните претпријатија во земјата. Бучен Козјак и Пакомак се дел од компаниите кои во рамки на проектот Смарт Старт во јуни оваа година беа прогласени за Добри брендови обврзувајќи се во наредниот период да менторираат социјални претпријатија и да им помогнат во развивање на нивната бизнис приказна.

http://hybread.mk/bucen-kozjak-i-pakomak-go-prepoznaa-dobroto-vo-socijalnite-pretprijatija/

More To Explore