Спротивставени ставови и на експертите

Share This Post

д-р Жидас Даскаловски од Центарот за истражување и креирање политики – ЦРПМ, беше дециден дека на изборите ВМРО-ДПМНЕ докажала дека има сигурна подршка од граѓаните и дека „приказните за ‘фантомски’ гласачи, притисоци врз јавната администрација, купување гласови и слично, паѓаат во вода“….

повеќе…

More To Explore