НЕЗАВИСНИ КАНДИДАТУРИ: Ванковска во трка за претседател

Share This Post

Знам дека е тешко да се соберат 10.000 потписи за кандидатура, дека се прават опструкции но тоа нема да ме обесхрабри во намерата да се кандидирам на претседателските избори, вели универзитетската професорка.

Веројатно ќе се кандидирам за претседател на државата. Се виде дека многумина би се почувствувале измамени и разочарани ако сега се повлечам. Од вчера имам мал милион волонтери, луѓе што ми нудат помош. Програмата сама ќе ја напишам, а имам и доволно колеги од факултет кои можат да ми помогнат вели таа… (More…)

More To Explore